Om oss

Frønsdal Aktivitetsgard er et småbruk i Ølensvåg,  Vindafjord kommune (skiltet til Frønsdal) som er tilrettelagt for gode opplevelser for både barn og voksne. Vi ligger fint plassert 1,5 km fra E-134, midt i regionen ca 40 min kjøring  fra Haugesund. 

Vi har aktiviteter av ulike slag som passer både for barn og for voksne, og har fine naturopplevelser på kjøpet.

Det finnes 12 hester på garden for både kjøring med hest og vogn, og for hesteriding. Vi har flere lette turstier, brygge ved Eikelandsvatnet, storlavvu til fest og grilling for opptil 50 personer. Vi har skogsbane for paintball opptil 12-14 personer og flere kjekke aktiviteter som pil og bue, øksekasting, hesteskokasting og sandvolleyballbane. Andre produkter vi tilbyr er leie av kano, leie av båt for fisking. Her kan en komme på avtalt aktivitetspakke som går over hele dager for større og mindre grupper, eller en kan velge en aktivitet spesielt etter eget ønske.

Her er mye utendørs, og med litt avstand mellom aktivitetene. Derfor er gode sko og bekledning etter været alltid en fordel!

Faste ukentlige aktiviteter for enkeltpersoner har vi gjennom hele året: som rideskole, turridingsgrupper, voksenkurs, ponnivenner for de minste barna, tilrettelagt ridning for de med ekstra behov osv. 

På sommertid er det mulighet for å avtale aktivitet alle dager i uka, størst kapasitet har vi mandag til fredag.

Det kan holdes aktiviteter og turneringer for grupper både på Pil og Bue,  Øksekasting, Sandvolleyball eller på Hesteskokasting. Passer godt som ”nedtrapping” etter annen mer krevende aktiviteter eller som hyggelige supplement til grillfest og sammenkomster i lavvuen. Fullt tilrettelagt og prises på tid med kr. 750,- pr time.

Hjertelig velkommen til oss på aktiviteter!